Onze Meerwaarde

Wat is de meerwaarde van NoNonsense in relatie tot flexwerk?

Onze dienstverlening

Uitzenden

U zoekt een (tijdelijke) werknemer? Wij zoeken voor u de geschikte kandidaat, nemen diegene in dienst en stellen hem/haar bij u te werk.

Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en onze flexkracht, doordat de arbeidsovereenkomst ten alle tijde kan worden beëindigd. Onze vestiging beschikt over een ruim en gevarieerd bestand met beschikbare kandidaten in de directe regio én daar buiten. Deze flexkrachten zijn vaak per direct, in diverse functies inzetbaar. Uiteraard hebben wij deze kandidaten vooraf uitgebreid gescreend op motivatie en vakkennis. Zo kunt u de continuïteit van uw core business waarborgen, mét de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is. De belangrijkste voordelen op een rij:

 • No Nonsense verzorgt de gehele werving en (voor)selectie, wij houden u goed op de hoogte van het verloop van het werving- & selectieproces
 • Snelle inzet mogelijk van de juiste flexkrachten
 • Wij kunnen flexkrachten in overleg (bij)scholen
 • U ontvangt uitsluitend een factuur voor het aantal gewerkte uren van de flexkrachten, volgens een vooraf overeengekomen tarief
 • Nadat onze flexmedewerker minimaal 1.000 uur via No Nonsense heeft gewerkt, kunt u hem of haar kosteloos zelf in dienst nemen. Zo kunt u eerst meer ervaring opdoen met uw nieuwe werknemer voordat u zelf contracten aanbiedt!

Voor het uitzenden van werknemers beschikken wij over een omvangrijk kandidatenbestand. Zit de juiste medewerker daar niet bij? Dan vinden we hem of haar snel via ons uitgebreide scala aan wervingskanalen: diverse agentschappen, onze uitstekende contacten met het UWV maar ook via social media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.

Payrolling

Payrolling is de laatste jaren een veelgenoemde service. Met payrolling besteedt u het werkgeverschap van door uzelf geworven flexibel personeel risicoloos, eenvoudig en voordelig aan ons uit. U verzorgt de werving & selectie van uw personeel, wij regelen de rest. Al uw personeelskosten vindt u overzichtelijk op 1 weekfactuur en u heeft niet te maken met gedoe met verzekeringen, pensioenfondsen, fiscus etc.

In veel situaties is payrolling een aantrekkelijk alternatief voor personeel in eigen dienst. Enkele voordelen:

 • u voert zelf de regie over de werkzaamheden en loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • u bepaalt het bruto uursalaris van uw werknemer, alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht
 • u loopt geen risico’s bij ziekte (loondoorbetaling)
 • minimale administratieve handelingen en lasten
 • langere proeftijd (tot 78 weken) mogelijk

NIEUW: Werving & selectie

Met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt vernemen wij dat werkgevers werknemers meer zekerheid kunnen en durven bieden. Omdat wij er van overtuigd zijn dat deze gewenste zekerheid op een krapper wordende arbeidsmarkt dé sleutel zal zijn om goed personeel aan u te kunnen binden hebben wij een werving & selectietak opgericht.

Via onze afdeling Job Connect werven wij voor een vast en scherp tarief kandidaten welke u na afronding van het selectieproces zelf in dienst neemt. Hebben wij ondanks onze zorgvuldige selectieproces toch niet de juiste match gemaakt? In dat geval geldt het no cure no pay principe. Uw voordelen?

 • U bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van onze bestaande wervingskanalen en selectie-ervaring
 • Wanneer wij de juiste kandidaten hebben gevonden, ontvangt u de cv’s met daarbij onze heldere motivatie
 • No cure no pay, pas nadat de geselecteerde kandidaat zijn/haar proeftijd heeft doorlopen factureren wij onze vooraf vastgestelde fee. U gaat geen verdere verplichtingen met ons aan

NIEUW: Salarisadministratie

Heeft u zelf personeel in dienst? Naast onze uitzend- en payrolloplossingen kunnen wij ook uw complete loonadministratie verzorgen. Afhankelijk van het aantal personeelsleden kan dit al vanaf € 6,80 per loonstrook. Wij hebben kennis van alle sectoren en onze tarieven zijn all-in (geen verborgen kosten zoals opstartkosten of andere periodieke kosten).  Bent u benieuwd wat allemaal in onze scherpe all-in tarieven is opgenomen?

 • Het verwerken/muteren van uren en persoonsgegevens in ons loonsoftwarepakket
 • Het indienen van de digitale aangifte loonheffingen bij de Belastingdienst
 • Het indienen van periodieke aangiften naar pensioenfondsen
 • Het verzorgen van loonstroken, alsmede jaaropgaven t.b.v. uw personeel
 • Het aanleveren van loonjournaalposten t.b.v. uw administratie
 • Het opstellen van SEPA betaalbestanden t.b.v. uw betaling middels internetbankieren
 • Het verzorgen van pro forma loonberekeningen
 • Het adviseren op het gebied van personeelsbeleid en tijdelijk personeel

Meer informatie over onze salarisadministratie? Kijk op www.looncompany.nl

Poolmanagement

Voor bedrijven met een hoog verloop van personeel of een regelmatige behoefte aan uitzendkrachten verzorgen wij poolmanagement. Met poolmanagement kunnen wij uw continuïteit in bedrijfsvoering en flexibiliteit optimaal waarborgen. Door voortdurend te zoeken naar geschikte kandidaten voor uw bedrijf en deze op te nemen in een pool, kunnen wij de beschikbaarheid van geschikte kandidaten voor u garanderen. Op deze manier kunt u flexibel inspelen op uw bedrijfsvoering én vertrouwen op de inzet van geschikte krachten.

Nieuwe vacatures